Els millors relats de Roald Dahl.

La nova, i molt bona, editorial Sembra llibres ens ha obsequiat amb la traducció a la nostra llengua d’uns quants relats de l’autor de “Charlie i la fàbrica de xocolata”. Un relats curts farcits d’ironia, que no pots deixar de llegir fins al final, un final normalment sorprenent. Durant la lectura no he parat de recordar com quan era més jove i la televisió era cultura, veia i em quedava enganxat a la sèrie “Alfred Hitchcock presents”,i no és d’estranya ja que el mateix Dahl va ser guionista d’alguns episodis.
Ara,amb ganes de llegir l’altre títol del mateix autor que la mateixa editorial ha publicat recentment, “Algú com tu”.
IMG-20161217-WA0014

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*