Vers i ball, del grup l’Aljama de Bétera.

Volia escriure sobre l’espectacle que varem vore el dissabte al poble de Bétera. L’associació cultural l’Aljama de Bétera ens va obsequiar amb un espectacle de ball tradicional valencià amb música i veu, però amb lletres noves. Lletres que varen ser fetes per gent coneguda del poble, com l’escriptora Raquel Ricart, el periodista Vicent Partal, el mestre Albert Dasi i altres més coneguts del poble. La veu va estar a càrrec de Pep Gímeno “Botifarra” i d’Immaculada López. He dit que volia escriure, perquè ara no cal, ja que altre blocaire molt millor que jo, ja ho ha fet i vos recomane la seua lectura. El gran Albert Dasí ja ho ha fet:
http://blocs.mesvilaweb.cat/adasi/?p=270745
I millor que ell no crec que ho puga fer.
IMG_2085

IMG_2096

VersiBall

Aquesta entrada ha esta publicada en música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*