Otro mundo, d’Alfons Cervera.

Otro mundo, d’Alfons Cervera.
El silenci, el silenci temorós dels perdedors és el gran protagonista d’aquesta darrera novel·la d’Alfons Cervera. L’autor va descobrint el passat del seu pare, aquest passat ocult per por, aquesta por que va patir aquest país, i encara patim des de 1939. Quantes persones han ocultat i ocultem testimonis del que va passar? En aquesta novel·la és el pare de l’autor, però hi ha moltes més persones a la mateixa situació, i moriran, i deixaran un secret que després serà més difícil d’esbrinar.
Al llarg d’una fictícia entrevista amb el seu pare, l’autor va esbrinant aquests secrets guardats i va reflexionant sobre diferents temes com el panorama actual, la literatura, la política, la infància, …. Un relat curt i agradable de llegir on el primer que pot sorprendre és la portada on sembla que apareix algun actor alemany de l’època expressionista alemany i, en realitat és un foto del pare de l’autor fent una obra de teatre. Un en secret més, com els que s’amaguen i es van resolent al llarg de la lectura.
El llibre el vaig aconseguir a la presentació que va fer l’Alfons a la biblioteca de Llíria el passat mes d’abril.
CAM04980

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*