Ignacio Blanco presenta llibre a Llíria.

Avui hem pogut gaudir de la presentació del llibre del ex-diputat a Les Cort Valencianes per EUPV Ignacio Blanco. Durant la seua xerrada i les intervencions i preguntes del públic hem recordat els fets més destacats de la darrera legislatura a les nostres Corts. Fets, anècdotes, petits secrets han anat succeint-se al llarg de la tertúlia, fets que parlaven del paper d’uns i altres durant els darrers anys de govern del PP. Després de tot, encara em quede més sorprès de com Ignacio i els seu grup no han repetit escó a les Corts. Potser alguns mitjans de comunicació que reien les gràcies als Ciutadans o als de Podemos tenen alguna cosa a dir en el perquè un dels diputats més bel·ligerants contra el corrupte PP no estiga ara representant als valencians a les Corts? Potser els polítics que encara mantenien la barrera del 5% també tenen alguna cosa a dir? Per cert, des de les eleccions, algú ha escoltat alguna cosa sobre reformar la llei electoral?
CAM04803

Aquesta entrada ha esta publicada en política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.