Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Marines-Cim del Gorg-Olla.

Avui he tornat a pujar al Gorg, el cim més alt de la serra Calderona. Però aquesta vegada hem pujat per la part sud, per una senda prou empinada i agafant un tram de senda que pensava que estava perdut, però sembla que els darrers anys l’han recuperat.
Hem eixit el poble vell de Marines per la senda que et porta des de l’església del poble fins a la pista que va a Olla. El primer que et trobes en aquest tram és la font de la Cova, sense aigua des de fa molt de temps. Una vegada arribats a la pista d’Olla agafem el camí d’ascensió al cim. Els xiquets que ens acompanyaven avui han resistit prou bé la prova. Al cim hem esmorzat. Ara, per arribar al cim he fet dos grups, uns hem anat per la senda més tècnica i altres han donat la volta per la pista que ve de Gàtova que no té tanta dificultat.
La baixada ja l’hem feta per la part Est de la muntanya, pel barranc d’Olla arribant a aquest despoblat d’origen morisc. Al barranc d’Olla hi ha racons en el qual val la pena aturar-se un poc per gaudir-los uns instants.Des d’Olla fins a poble de Marines ja ha estat una passejada suau.
IMG_0326

IMG_0338

Publicat dins de Muntanya | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.