3a Marxa senderista de Borriol.

Hui he tornat a fer una marxa senderista organitzada després de molt de temps. Ja sé que no és pot comparar amb les que feia per la Costa Brava, en organització i en quantitat de gent, però ha estat prou bé. Hem fet un recorregut per les muntanyes que hi han darrere del poble de Borriol a la Plana Alta. Un recorregut de pujada i baixada fins al lloc on hem esmorzat, passant per la Font Teula i el Pou de Portuguès, per la zona del barranc de l’ermita. La pujada ha esta continua però suau, només amb un petit tram on la pendent era un poc més dura. Hem esmorzat al Mas de Tofol, per després tornar al poble pel barranc de Cominells.
Cartel_3a_Marxa_Senderista_Borriol_2016

IMG_0286

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*