El hombre que fue Jueves, de Gilbert K. Chesterton.

Quan era jove vaig llegir un llibre d’aquest autor anglès que es deia “El candor del padre Brown”, i vaig comprar aquesta llibre pensant-me que seria alguna cosa semblant. Doncs ara veig que no, que potser que la trama d’un espia que s’infiltra en una associació terrorista de tendències anarquistes (tinc dubtes sobre això, he he) siga policíaca, d’acord, però hi ha molt més: les creences filosòfiques i religioses de l’autor ixen durant la narració i la van omplint fins al sorprenent final. A més hi han moltes frases d’aquestes que agraden i que després et trobes repetides per tot arreu. Durant la lectura, no sé la raó, potser l’època on està ambientada, potser la velocitat d’algunes escenes, recordava la pel·lícula “La lliga dels homes extraordinaris”, salvant les distàncies.
IMG-20151029-WA0008

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*