Cròniques de la veritat oculta, de Pere Calders.

He tornat a gaudir d’aquestes històries surrealistes o amb un toc de fantasia del gran Pere Calders. El vaig llegir quan anava a la universitat i ara l’he tornat a llegir per recordar el particular humor de l’autor. Molt recomanable i crec que l’hauria de llegir més gent en aquest país. Una mostra:

“Ahir de bon matí, els lladres entraren en un pis de l’avinguda Oriental. Entre altres objectes de valor, hom troba a faltar a l’amo de la casa, ja que ningú no sap donar raó del senyor Calders, ciutadà honorable i contribuent de bons costums.”

Aquest és el final d’una de les narracions, que pel meu gust hauria d’haver estat la darrera, he he.

IMG-20150824-WA0009

Aquesta entrada ha esta publicada en Literatura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*