Vi de la casa.

Aquest concepte de “vi de la casa” s’hauria de revisar. A l’estiu vaig trobar un vins de Sant Mateu on menys m’ho esperava, a Palamós. Mira que haver de fer cinc-cents kilòmetres per trobar vins valencians! Com em varen agradar, he tornat a passar per comprar-ne unes botelles. Allà, li vaig comentar a la xica que els venia el que pensava sobre aquest concepte de “vi de la casa”, que no s’adiu gens amb la realitat. Darrerament estic anant a caminar per la serra d’Espadà i com ens quedem a dinar en els pobles dels voltant, demanen el “vi de la casa” i en treuen vins que poden ser d’Extremadura o saber d’on, quan a uns pocs quilòmetres al nord, al mateix país o la mateixa zona tenen vins molt millors. La xica em va comentar una cosa que ja havia notat i és que a l’Empordà, si que estant per la tasca i en l’apartat de vins de la casa, t’ofereixen vins amb DO Empordà. Potser en altres llocs haurien de revisar la seva política vinícola?
Potser és fer propaganda, però els vins són de les bodegues Besalduch Valls de Sant Mateu, al Baix Maestrat.
CAM02349

Aquesta entrada ha esta publicada en menjar i beure. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*