El Montgrí: Cau del Duc, castell, Santa Caterina, Puig Anill.

El Montgrí: Cova de Duc, castell, Santa Caterina i Puig Anill.

Com semblava que eixia els sol he anat a donar una volta pel Montgrí. El primer que volia fer era passar per el Cau del Duc, una cova per la que mai havia passat, per tant he pujat al castell d’una manera més directe. La cova és gran i sembla que moltes cabres i altres ramats passen la nit allà dins, ja que he trobat mols excrements. Al costat de la cova hi ha una fissura que sembla un salt d’aigua, ja que he vist una petita gorja a la seva base. D’allà, com les cabres cap al castell (309 m). Sempre es perd un poc el temps fent fotos i pujant per dalt del castell. D’allà he baixat cap a l’ermita de Santa Caterina, per la vessant del Mont-pla. Allà he vist unes cabres caminant per la muntanya. Després ja he tornat a pujar cap al coll del castell per anar a l’altre punt on mai havia estat, el Puig Anill (308 m), on he dinat. Com allà dalt semblava que el temps empitjorava he baixat cap al poble pel camí normal de pujada al castell

.CAM01964

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*