Olocau-Castell del Real-Font del Sentig.

Avui tocava ruta per la Calderona amb xiquets i amb els més grans. A ritme lent hem eixit del poble per camí de la font del frare que ens porta dins de la serra Calderona. Hem agafat una travessa nova per evitar donar el revolt que fa el camí al corral de la Sultana i així arribar a l’hora d’esmorzar a la base del castell. Una vegada alimentats hem pujat al castell, on la senda de pujada cada vegada està millor i a més, hi han un  nous cartells informatius que deuen haver-hi posat enguany. Des de la base del castell hem travessat per una pista que ens ha portat a pocs metres de la font del Sentig, la font que té com a base un pentàgon prou regular (crec que per algun tema relacionat amb la maçoneria). La font continua sense aigua des de fa un parells d’anys com a mínim. Seguidament ja hem tornat cap al poble, visitat abans una mina que hi ha a vora camí de tornada.

CAM01924

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*