Carcaixells, abans de Nadal.

Carcaixells.

 

Una ruta curta però bonica abans del sopar de Nadal. Avui he acompanyat a una amiga a fer la ruta dels Carcaixells d’En Cama, a la serra de l’Ardenya.  Jo l’ha fet moltes vegades, i arribant fins al Montclar, però ella no la recordava. Hem trobat molta humitat, però sempre val la pena pujar per allà, enfilar-te per les cadenes i passar pel pont, que el senyor Planeta té tancat. Després hem baixat per camí correcte, i no m’he posat pel camí perdut de les carboneres, que una vegada ho vaig fer i vaig haver de treure el matxet de tant perduda que estava la senda aquesta.

Ara, a sopar i Bon Nadal a tothom.

CAM01340

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*