Pujada al Rocacorba (991 m)

Pujada al Rocacorba.

Avui he pujat al Rocacorba, una muntanya prop de Girona. Ha estat una ruta curta, però sempre de pujada, eixint de prop de poble de Canet d’Adri. La pujada ha estat majorment per una senda prou coberta de vegetació fins arribar a sota del santuari que hi ha al cim. Allà, amb la companyia de xais, els únics feligresos que he vist al santuari, he esmorzat. Un santuari amb només dos xais al ramat! I sense pastor que les guie, he he! La baixada ha estat més ràpida i he aprofitat per entrar a fer unes compres a la ciutat de Girona, abans de tornar a Sant Feliu de Guíxols.

Per cert, primera ruta amb les noves bambes, he he.CAM01224

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*