La mort d’Ivan Ilitx, de Lev Tolstoi. Alguns funcionaris.

“Era fill d’un funcionari que havia fet diversos ministeris i departaments, a Petersburg, la mena de carrera que porta la gent a aquelles situacions en què, encara que resulti ben evident que no serveixen per exercir cap càrrec important, tanmateix, pel llarg temps de servei i pel seu grau no poden ser acomiadats, per aquest motiu inventen per a ells càrrecs ficticis, de sis a deu mil rubles, amb els quals viuen fins a una edat ben avançada.”

Sembla que aquesta descripció del pare d’Ivan Ilitx encara és d’actualitat. Però ara, a més tenen altres maneres de col·locar a la gent, com empreses energètiques, consells d’antigues caixes d’estalvi, … a més dels ja coneguts assessors de l’administració pública.CAM00877

Aquesta entrada ha esta publicada en política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*