Cala del Vigatà, Sant Feliu de Guíxols.

Mentre la resta de la família estava a la platja “familiar” de la badia de Sant Feliu, jo m’he escapat a la Cala del Vigatà, que està prop del poble, però al sud del turó on està l’ermita de Sant Elm. He pujat pel camí de Monticalvari per baixar de seguida a la platja per unes escales ja molt abandonades.  Allà he esmorzat i nadat un poc , per retornar al poble al cap d’una hora. La tornada l’he fet per una altra senda, entrant al poble pel carrer de Sant Elm, carrer del que tinc molt bons records.

Per cert, no cal banyador en aquesta cala.

Foto: reivindicant l’aigua dels rius, de qualsevol riu.CAM00332

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*