Fa molts anys, quan només hi havien biblioteques.

He trobat dins d’un diccionari els papers on vaig fer la llista dels emperadors romans des d’Octavi August fins a la divisió definitiva de l’imperi amb Teodosi. Llavors, crec que tenia entre els onze i els tretze anys (encara anava a EGB), i per fer-la vaig fer unes quantes hores de llibres a casa i amb l’Espasa-Calpe de la biblioteca municipal. Com no hi havia televisió i distraccions audiovisuals, cadascú  s’entretenia a la seva manera.
Darrerament i gràcies a la xarxa i ala wikipèdia, aquesta feinada es pot fer en pocs segons. Potser és més efectiva, però ha perdut el romanticisme. Potser el que els fa falta a molts joves d’avui en dia és aquesta avorriment que fa que tu et busques les teves pròpies diversions o entreteniments amb els que pots aprendre coses noves i no tenir-ho tot tan a l’abast de la mà. O potser és que no utilitzem la tecnologia de la manera adient?

Aquesta entrada ha esta publicada en educació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*