Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Pals-Quermany gros.

Pals-Quermany gros.

Avui tenia intenció d’anar cap a les Gavarres per la zona de Palamós, però l’incendi d’ahir m’ha fet canviar de plans i he anat a caminar per la zona de Pals. He intentat fer una ruta marcada, però no me n’he sortit prou bé. Ja investigaré on he errat de camí.

He eixit de Pals des del carrer Quermany per fer la pujada al Quermany gros (224 m) des d’on es té una bona panoràmica de la plana empordanesa, del massís del Montgrí i les illes Medes, el Pirineu nevat al fons, la vila de Pals a sota i per l’altre costat Palafrugell. Al cim hi ha un punt de vigilància forestal. Després es baixa cap al zona de la platja de Pals, passant per unes mines abandonades. Allà continuant pel PR m’he dirigit cap als arrossars, però a l’alçada del camp de golf he errat de camí i he anat per carreteres secundàries a la carretera que va de Pals a Torroella, més a baix del molí de Pals, que és on havia d’haver aparegut. Una vegada allà no he tingut ganes de refer el camí i he tornat al poble per acabar la ruta.

A la tornada cap a Sant Feliu ja es veien més clars els efectes de l’incendi a la zona entre Vall-Llobrega i Calonge, malament comencem la temporada.

Publicat dins de Muntanya | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.