Camí vell de les Iàcobes-barranc de la clotxa roja-barranc de la cova negra.

Els incendis de fa dos anys han posat al descobert algunes sendes que s’havien perdut. Avui he pujat per una senda que va paral·lela al camí de les Iàcobes velles, des de la rotonda del Pi, a la carretera que puja a Les Alcubles. He utilitzat les indicacions de la web de la colla Calderona de Llíria. Potser s’han precipitat en atribuir aquesta senda als romans, al veure unes carrilades marcades a la pedra, però jo no crec que siga tan àntic aquest camí, que per cert  s’ha d’anar amb compte de no perdre’l.
El camí ens retorna al camí de les Iàcobes a l’alçada d’una bassa, on de seguida hem de girar a la dreta per agafar una altra senda perduda que vorejant el barranc de la clotxa roja ens porta al barranc de la cova negra, on ja he retornat pel camí cap a l’inici de la ruta a l’aljub blanc.
El efectes de l’incendi fan que la ruta no siga visualment molt atràctiva, però potser que si es marquen bé les sendes, en uns quants anys, aquesta siga una ruta per més maca que ara.
Nota: he intentat fer alguns trams corrent, però el meu estat de forma és lamentable. Tambè he vist arbres tallats. No entenc molt, però no sé si els que he vist estaven tan cremats com per tallar-los.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*