Begur-Fornells-Sa Tuna-Begur.

Begur-Fornells-Sa Tuna-Begur.

 

Darrers dies de l’any caminant pel massís de Begur. Avui he fet un camí més llarg que altres vegades. He baixat pel camí vell de Fornells cap a la poble del mateix nom per agafar des d’allà el GR-92 en direcció nord, travessant la serra de Saguàrdia i arribar al cap de Begur, on està el semàfor marítim. D’allà es baixa cap a Sa Tuna, on he deixat el GR.92 per continuar pel camí de ronda cap a Aiguafreda, on es pot agafar un sender local, que et retorna al poble de Begur, passant pel Mirador de la Creu i entrant al poble pel Mas d’en Pinc.

Podria dir-se que durant el recorregut he plagiat a Raimon “el vell Pla em ve a la memòria”, i  és que molts dels llocs per on passes et recorden la ploma de lescriptor de Palafrugell.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*