Una mostra més del menyspreu del PP cap a la nostra llengua: l’IVAJ.

Avui, passejant pel poble, m’he trobat un tríptics de l’IVAJ  (Institut valencià de la joventut) per fomentar el carnet jove. Aquests tríptics estaven tots escrits en castellà, com podeu veure a la foto. Només em faltava trobar-me açò, dos dies després de que el Consell anunciès que vol tancar la RTVV. Coses que es van acumulant i ens porten només cap a un camí: eleccions anticipades JA.
Per altra banda, ens estan dient que no hem de gastar, i llavors, com és que reparteixen tríptics de manera indiscriminada en totes les cases, independentment de qui visca o no visca en aquesta casa? No seria millor repartir-los d’altra manera més eficient? s’han de repartir com si fòra la propaganda d’ofertes d’un hipermercat?

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.