Ruta del vent, Torroella del Montgrí-Camins del Montgrí.

Ruta del vent, Torroella del Montgrí-Camins del Montgrí.

 

Aquest matí he fet una ruta molt senzilla, sense gaire desnivell i molt lluny de les quatre hores que marca el tríptic turístic, l’he feta en una hora i dos quarts. La ruta surt d’una urbanització que hi ha a la carretera que porta a L’Estartit i fent un vuit ens acosta a diferents construccions per l’aprofitament dels recursos del bosc: forns de calç, barraques, eixarts ( que a la Calderona en diuen catxirulos), diferents murs de pedra que vas trobant-te pel camí. A més es troben formacions geològiques produïdes per l’aigua sobre la roca calcàrea, com dolimes i cisternons, una espècies de cisterna natural.

La ruta està molt ben marcada, amb panells informatius explicant les curiositats de la ruta, una bona ruta per fer amb nens. Ací es veu el civisme que trobes a faltar en certes zones de la nostra Calderona, la gent respecta les senyals i no els destroça o els tiroteja, com fan alguns incívics al sud de la Sènia. Si volen turisme de qualitat, les coses s’han de cuidar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*