La metamorfosi, de Franz Kafka.

Gregor Samsa es desperta transformat en un insecte i algunes de les coses que li passen pel cap, és que ha d’anar a treballar, agafar el proper tren, com és que no ha escoltat el despertador? Més tard, quan ve el gerent de l’empresa, el vol convèncer que el que li passa és passatger, que de seguida estarà al peu de canó, que parle bé d’ell al seu cap. No vol acceptar la realitat?
Una realitat que, sense les exageracions fafkianes, estem patint últimament. Quanta gent està anant malalta a treballar per por a perdre la feina? o que li mosseguen una bona part de la nòmina? quanta gent està propagant virus i bacteris pel llocs de feina, com em va dir a mi el metge de capçalera? Potser al final, els diners que s’estalvien en substituts, se’ls hauran de gastar en medicaments, no És aquesta una situació fafkiana?

Aquesta entrada ha esta publicada en política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*