La Costa Brava, de Josep Pla. Tossa de mar.

“… A Tossa, convé pujar al Far -admirar el magnífic panorama de la mar des del mirador construït al seu darrere-, baixar a la Vila Vella, ficar-se pels seus racons mig enrunats, entre els geranis, fruir de la llum tamisada i ombrejada de la plaça de l’actual Museu,…..”

Sempre que vaig a Tossa, faig el mateix, coincidisc amb Pla en tot el que conta sobre la vila selvatana. Ara jo, faig una cosa més, no puc deixar de passar a fer-li una visita a Ava Gardner, i a voltes fer-li un petò. Sopar, si és de nit, en un baret que  hi havia prop de la protagonista de Pandora, amb bona companyia i una ampolla de Castell del Remei.

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*