La caça del meteorit, de Jules Verne.

Fa un parell d’anys vaig llegir la novel·la de Jules Verne, La caça del meteorit, editada per l’editorial Pagès, de Lleida. Fa poc he recuperat la versió en còmic que tenia per casa de l’editorial Bruguera i, he notat diferències. Sembla ser que la versió d’editorial lleidatana és l’original de Verne, sense els canvis i afegits que va fer el fill. Aquests canvis si que estan a la versió en còmic i en llengua castellana de l’editorial Bruguera: nous personatges i augment de càpitols i trames al voltant del meteorit.
Per cert, potser els comportament dels científics actuals no és el mateix que els de la novel·la, però el de la premsa si que no ha canviat gaire, com s’ha demostrat en la caiguda recent d’un altre meteorit a Sibèria.

Aquesta entrada ha esta publicada en anècdotes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*