De Llíria al punt geodèsic i tornada pel vedat.

Avui he eixit a caminar, directament des de la porta de casa. He anat cap al punt geodèsic que hi ha en “la buitrera” i després he baixat la senda que va cap a ponent, passant per La Volta i pel Vedat d’Izquierdo, per empalmar amb la senda que vaig fer fa unes setmanes en bicicleta. Per allà he tornat cap a Les Travesses i d’allà al poble pel camí asfaltat. Ho he fet en poc menys de sis quarts.
Al punt geodèsic es pot veure el mar, a més de una bona panoràmica de la Serra Calderona i, cap a l’altre costat, les rodanes de Vilamarxant. També es pot veure les salvatjades urbanístiques que han fet i estan fent en aquesta comarca. 

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*