Estudi geomètric de l?Osireion del llibre ?Sacred Geometry?, de Robert Lawlor.

He refet un dels estudis geomètrics de la planta de l’Osireion per trobar les errades que hi havia. Es parteix d’un quadrat de costat 2 que s’encreua amb un altre igual per donar la planta rectangular interior, que d’aquesta manera seria de llarga el nombre d’or més dos i evidentment dos d’amplada. La intersecció dels dos quadrat forma un rectangle d’amplada la inversa del quadrat del nombre d’or. Després amb les circumferències circumscrites als dos quadrats és forma el rectangle exterior. S’ha hagut d’utilitzar els nombres irracionals, arrel quadrada de dos i de cinc.

Aquesta entrada ha esta publicada en matemàtiques. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*