Olocau-castell de Real-barranc de la cullera-Olocau-Puntal dels llops.

Avui tocava una ruta en forma de 8. Hem eixit del poble per el parc de l’arquet i hem pujat cap al castell on hem esmorzat. Després seguint el camí que ens havia deixat al peu del castell, hem tornat al collet on està el corral de la sultana (avui m’han dit el nom) i després per completar el 8 ens hem dirigit cap al barranc de la cullera, per on hem baixat al poble d’Olocau, entrant al poble pel barranc de Carraixet. Després hem pujat a dinar al poblat ibèric del puntal del llops, un turonet en la sortida d’Olocau cap a Llíria.

Aquesta entrada ha esta publicada en Muntanya. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*