Havaianes a Madrid.

Fa uns vint anys vaig anar al sud del Brasil. Allà, malgrat que era hivern, la gent portava sandàlies de platja pertot arreu, en concret una marca, que crec que és la millor, que es deia Havaianas. Anys més tard s’han tornat a popularitzar (recorde de xicotes haver-les vist) per l’hemisferi nord. Ara l’ajuntament de Madrid ha decidit fer-los propaganda gratuïta. Mireu el logotip que han triat per la seva candidatura als jocs olímpics.

Aquesta entrada ha esta publicada en a ponent. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Havaianes a Madrid.

  1. JRRiudoms diu:
    L’any terricola 20020 segur que tots estarem calbs! Llàstima de disseny gràfic: podrien haver-nos demanat algun dissenyador, que per aquestes contrades ens en sobren bastants (si més no, jo els hi regalaria al Mariscal. Potser faria parella amb el Boadella, un altre artista).
    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*