Cap d’ona, amb muscat.

La cerveseria Cap d’ona d’Argelers va treure fa temps un cervesa que val la pena tastat, la Cap d’ona especial amb un toc de muscat (moscatell al sud dels Pirineus). Aquesta la vaig trobar l’any passat a Cotlliure i enguany l’he tornada a comprar. Al sud de l’Albera no l’he trobada mai. Totes les varietats de cervesa que fan són recomanables, sobretot les de temporada: primavera i Nadal.

Aquesta entrada ha esta publicada en menjar i beure. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Cap d’ona, amb muscat.

  1. catalanicus diu:
    La pots trobar a la
     http://www.xecna.cat

    De totes maneres aquesta empresa— la xecna– té els productes un pèl cars, potser el Sr. Ramon també s’ hauria d’ aprimar un xic  el marge comercial, donades les circumsàncies, no ho sé ,eh! , dic jo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*