Vinyes verdes…..en l’aeròdrom

Lluís Llach cantava, vinyes verdes vora el mar, musicant un poema de Sagarra. Ara les vinyes d’aquesta foto no estan vora el mar, estan damunt d’un antic aeròdrom de la guerra civil, que ara en lloc de portar la mort, dòna vi i ametlles, que segurament passaran per la cooperativa del poble d’Alcubles. Un canvi a millor, no?
Aquest és el resultat d’una petita eixida de tarda, amb el cotxe i caminant un poc, on visitàrem diversos llocs del poble serrà, el molins, l’aeròdrom i paràrem a beure aigua la font i l’ermita de Santa Barbara, a l’entrada del poble venint de Sogorb. I baixant cap a Llíria, entrarem a poblat ibèric del castellet de Bernabè, però això ja és un altra història.

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*