La copa del món dels espanyols

Mira que arriben a ser pesats els espanyols amb la copa del món que guanyaren (això si, merescudament i cal felicitar el jugadors per l’èxit). Demà l’exhibeixen al meu poble, al pavellò d’esports, i es coneix que tenen por de que la gent no vaja. Avui m’he assabentat que al meu fill, que fa 1r de primària, demà, a l’escola el duran a veure la copa. El pas següent quin serà? restaurar l’assignatura de FEN? I això és una sortida extra-escolar relacionada amb la programació didàctica? O ho fan per quedar bé amb l’ajuntament?

Aquesta entrada ha esta publicada en educació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a La copa del món dels espanyols

 1. JRRiudoms diu:

  en té… De ben segur que hi haurà algun pare o alguna mare que demanarà el retorn de la sisena hora per poder anar-hi amb més tranquilitat. Ja se sap, en temps de crisi, millor pels polítics que creixin boixos nois o hooligans que no pas filosofs. Sobre la restauració de FEN, millor no donar idees!
  Atentament, i l’acompanyo amb el sentiment.

 2. Pepsabater diu:

  Benvolgut,

  no cal anar més enllà del que és l’evidència. Si els espanyols guanyen títols és gràcies els esportistes catalans, però per no haver de reconèixer-ho i fer avançar el seu pla d’assimilació converteixen els nostres mèrits en seus i sigui dit de passada, les exploten d’allò més per adoctrinar les criatures i vendre’ls llur espanyolitat…

  Siau…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*