Riu Túria i Ermita del Lujan, Pedralba.

Fa uns dies pujàrem a donar una volta pel poble de  Pedralba. Anàrem al riu on hi havia gent nadant, ja que baixa prou aigua per poder refrescar-se una mica, i després pujàrem a l’ermita del Lujan. Tenia curiositat per veure el lloc on una vegada a l’any els catòlics argentins de València fan peregrinació (res a veure en aquesta festa que s’han muntat aquests dies en Madriz). Es coneix que aquesta Mare de Déu és patrona de l’Argentina o alguna cosa semblat. Després baixàrem per una senda on hi ha un mirador i una font abandonada. El problema és que la senda no arriba fins a baix i has de baixar a rodolons o tornar enrere, baixàrem a rodolons.

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*