Parc national du Tassili

Una imatge de les dunes del desert del Sàhara, en la seva part algeriana. Aquesta postal tambè em va ser enviada des del país del melons (d’alger, es clar!) cap a finals dels anys vuitanta (del segle XX, que no soc tan vell, com diuen alguns comentaris que van deixant per ahí). Amb aquesta he recordat un “peli” de Bernardo Bertolucci, rodada al país del costat (Marroc) titulada The Sheltering sky, basada en una novel·la de Paul Bowles, del mateix títol, que tambè tinc per casa en la seva edició en català d’Edicions 62. En aquesta, la pobra Debra Winger, parteix i gaudeix de tot en els desert amb els tuaregs, mentre la seva parella, John Malkovich, passa de tot i ….

Aquesta entrada ha esta publicada en postals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*