Entre el Túria i el Ridaura

el bloc de vicent

Jordi Vera, CDC al nord dels Pirineus?

A vegades sembla que la distància entre Barcelona i Perpinyà és molt més que la que marca l’autopista. Ahir el setmanari El triangle va publicar una notícia denunciant el que fa i desfà el Sr. Jordi Vera a la sucursal de CDC al Rosselló. Sembla que les notícies a Barcelona arriben molt tard. Des de fa molt de temps, aquestes irregularitats han estat denunciades des del Diari de Girona pel periodista figuerenc Alfons Quintà, que ara escriu per aquest diari des de que el feren fora del diari Avui (sembla que molestava massa a certes persones).
Com és que aquestes notícies no passen de Figueres o Girona? no interesen a la capital del país? A València seria ja ciència ficció.


  1. Bon dia,
    Segons el meu parer, pot ser millor no comentar segons què per no ferir sensibilitats alienes. Per segons què, les “informacions” sorgides d’El Triangle o de segons quins columnistes tenen tanta importància com les que té El Alcazar: cap.
    Si en una organització o societat limitada hi ha una persona que actua “irregularment”, doncs els socis o membres d’aquesta organització ja sabran (o no) fer el què han de fer. Ningú, des de “fora”, té el dret de dir-me si he de menjar amb el plat pla de color blanc o de color beig.
    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.