Com es gasten els diners de la diputació?

Aquest matí a l’institut m’he trobat uns tríptics fets amb aquest paper que no saps si és paper o plàstic (llavors no saps en quin contenidor de reciclatge l’has de llençar), editat per l’àrea de cultura de la diputació de València. Aquest paper és molt car i supose que s”hauran enviat aquests tríptics a tots els instituts públics. El tríptic parlava sobre un tema “super-interessant” per l’educació: les places de bous, i en concret de la de la capital del Túria. Explicava la seva història i hi havia un mapa d’aquesta i explicava el significat dels mocadors que treu el president de la plaça en un espectacle d’aquests que allà es cel·lebren. Com ja he dit un tema de gran aplicació a les aules.
Doncs si, en aquestes xorrades es gasten els diners de la diputació que paguen tots els ajuntaments d’aquesta província. Una part d’aquest tríptic el podeu vore a la foto. Pot ser que diexem de llençar els diners dels ciutadans, Sr Rus?

Aquesta entrada ha esta publicada en el meu país. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*