Palmeira das Missoes (Rio Grande do sul)

Ara gràcies a Ronaldinho molta gent ja sap que el sud del Brasil és de tradició Gaúcha. Molt abans d’aquest fets ja havia viatjat per aquesta zona on tinc família i vaig comprovar-ho per mi mateix: menjant molta carn de vedella, prenent chimarrao en una cuja (en Argentina  diuen mate i el recipient és més petit), cançons i balls gaúchos i feijoada per dinar. Aquest monument al gaúchos està el poble de Palmeira das Missoes a l’estat de Rio Grande do sul. En aquests tres estats que formen el sud del Brasil (Rio Grande, Santa Catarina i Paranà) poca gent negra trobareu, ja que la majoria de la població és d’origen europeu, sobretot alemanys, polonesos i italians. Només cal mirar un llista telefònic per vore el cognoms de la gent d’on són.

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.