Roma o Londres?

On està aquesta estàtua que possiblement represente a l’emperador Trajà? a Roma? No, està a la capital del Regne Unit, just enfront d’un troç de l’antiga muralla romana de Londres, que ells anomenen London Wall o Roman Wall. Està prop de la Torre de Londres, a l’estació de Tower Hill tube. La veritat és que no esperava trobar res dels romans a Londres (vull dir fora del British Museum), però mira cercant una altra cosa (la Torre) vaig trobar-me amb aquesta que era més curiosa. Respecte a la Torre, no vaig entrar, jo no pague tantes lliures per vore les joies de la reina. La monarquia que la finance un altre, com crec que diria Matthew Tree

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*