221B Baker Street (London)

Al costat de Regents Park, a la capital anglesa està la “casa” de Sherlock Holmes, on han posat un petit museu dedicat al detectiu de ficció que va crear Arthur Conan Doyle al segle XIX. Evidentment és una casa fictícia i tampoc està exactament al 221. Mentre molts turistes només que volien entrar al Madame Tussoauds Museum (museu de cera amb reproduccions de famosos), jo vaig preferir donar una volta pel parc i visitar la casa del detectiu. Com hi havia massa cua per entrar vaig preferir fer-me un pinta en un pub de prop. Com la cua encara continuava vaig entrar a la tenda del museu i vaig comprar un tovallola d’aquestes que posen als pubs anglesos, sota les pintes, per no mullar la fusta de la barra, dedicada al detectiu.  Al final no vaig visitar la casa, ja tenia prou amb la pinta i la tovallola i els records de les novel·les i pel·lícules del detectiu.

No té res a vore amb el detectiu, però si amb el carrer, Gerry Rafferty:

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.