Princess street (Edinburgh)

Princess street és un dels carrers principals de la capital d’Escòcia. En ella hi han un jardins on està el monument a Walter Scott, i la National Gallery of Scotland, i també moltes tendes on deixar-te les lliures del Bank of Scotland (quina enveja, quan ací encara teníem el Banco d’Ejpaña). El més curiós és que els jardins estan plens de bancs per seure que estan dedicats per persones a altres persones o familiars. Del que es pot deduïr que aquests bancs estan finançats per particulars per fer un homenatge a altres persones i de pas fer un servei a la comunitat sense que l’ajuntament d’Edinburgh es gaste una lliura (igualet que ací). Molts escocesos volen la indepedència, com molta gent ací vol la nostra, però ells la podran aconseguir molt abans que nosaltres, només per la seva educació i el seu nivell cultural (malgrat l’ús preferent de l’anglès enfront el gaèlic) i que, evidentment, el Regne Unit no és Ejpanya.

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*