The Lady Stair’s House-The writers’ museum (Edinburgh)

Deprés de la visita al museu del whisky, vaig posar-me per uns carrerons i vaig anar a parar a la casa dedicada al tres escriptors escocesos del segle XIX, Robert Burns, R.L. Stevenson i Walter Scott.  Al vore-la vaig decidir entrar i vore el seu interior. Quin no ha llegit o ha vist alguna adaptació al cinema de L’illa del tresor? o Ivanhoe?. A l’interior, per la meva ment van passar, John Silver, Ivanhoe, Ballantrae, Rob Roy,el talismà i el rei Ricard, la fletxa negra, els mars del sud, Jekyll i Hyde, Robert Taylor, Wallace Beery, les ampolles de rom,…..Molts records de la infància i l’adolescència. Aquesta casa fa més per la memòria dels tres escriptors que el mastodòntic monument a Walter Scott que hi ha a Princess street.

Aquesta entrada ha esta publicada en racons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.