Vicent Luna i Sirera

Tirant al blanc

28 de gener de 2012
4 comentaris

Volem TV3 al País Valencià

Com diu una cançò de Raimon, la lluita per reivindicar poder veure la TV3 al País Valencià és llarga, sorda i constant. Llarga perquè portem ja quasi 30 anys . Va ser l’any 1985 quan Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va engegar la campanya Amics de TV3. Una campanya que tenia com a objectiu recollir, mitjançant un bons, els diners suficients per instal·lar tota una xarxa de repetidors que haurien de portar el senyal a la majoria de les comarques valencianes. Sorda perquè cap dels presidents valencians ( Joan Lerma, Eduardo Zaplana, José Luís Olivas, Francisco Camps i Alberto Fabra) han volgut sentir a parlar d’aquest tema i, a més a més, han fet el possible i l’impossible perquè no s’hi pogués veure. I, darrerament, constant perquè una part de la societat valenciana, convençuts que ningú ens pot impedir veure les televisions que ens done la gana, tossudament mai hem parat de reivindicar-la: manifestant-nos, recollint signatures, publicant articles, recollint diners per pagar injustes multes, denunciant la manca de llibertat d’expressió… Per tot això, una vegada més el dissabte 18 de febrer hem d’anar tots plegat a Castelló per cridar ben alt que VOLEM LA TV3 AL PAÍS VALENCIÀ!!!

 1. Però sovint sembla que hi ha botiflers de Madrid i botiflers de Barcelona.

  Doncs TV3 en l’actualitat no deixa de ser una televisió regionalista i botiflera respecta a l’Estat espanyol i amb tics imperialistes respecte el País Valencià. 

 2. Hola vicent.
  Sembla que tot segueix igual.
  A vore, per el principi.Quant recordes a raimon i de la lluita sorda i constant cal recordar que el final del franquisme fou per la mort del dictador i que la transició fou pactada amb les restes del franquisme.Es a dir, la lluita sorda, constant i llarga no va tenir un final massa xulo.
  Si no estic equivocat al país valencià es van conseguir algo mes de 300000 signatures que no son mes dels vots que treu esquerra unida i compromis.Fora d’aquest ambit sociologic no hem tret res.
  Els dos partis importants (pspv i ppcv) no han vist pedre vots per tenir una posició contraria i dubtosa amb el tema de la tv3.
  I al carrer mes enlla de alguna concentració el tema no ha estat massa viu.I el pitjor de tot ha estat vore com perillava acpv per les diverses multes de la generalitat valenciana.
  Torne a dir que canal nou es alguna cosa mes que els informatius.Es producció propia que fa series, documentals, programes, concursos, etc.Que ho fan moltes voltes en valenciá i que ho fan gent de tots els pobles i comarques del país.
  Que a part de la tele esta la radio i que molta gent que critica amb tanta duresa a rtvv deuria de vore un poc mes aquesta tele i aquesta radio per treure opinió.
  Sense rtvv no estarem millor.
  Acusar de botifler a tothom que no comulga amb determinats discursos es lamentable.Prefereixó la discrepancia critica amb tot….fins i tot amb mi mateix.
  salut
  pd. Si puc anire a castelló.
  dimoni 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!