Sopar Estellés al COM

El passat divendres 25 d’octubre, i organitzat per la Coordinadora Alcoià-Comtat pel Valencià i el Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, tingué lloc el II Sopar Estellés 2019. Al voltant de cinquanta persones celebràrem aquest sopar de germanor anual, amb l’objectiu de barrejar gastronomia, poesia i música. Un bon grapat de poemes, recitats per voluntaris del públic assistent, per recordar el poeta de Burjassot: “El meu poble”, “Era la nit”, “Fumant a espai”, “Un entre tants”, “Sí”, “Ací em pariren, ací estic”, “Propietats de la pena”, “Jo tinc una mort petita”, “Els amants”, “Demà serà una cançó”, “Ora Marítima”, “No hi ha més que llibertat”.
També hi hagué un moment per recordar el poeta d’Alcoi Joan Valls, “En l’Alberri” i el de Cocentaina Vicent Valls, “El camí de les Garlandes”.
La cirereta de la nit la posaren Jordi Gil i Anselmo Martí. Tots dos, cantautors de llarga trajectòria, ens cantaren algunes de les seues més emblemàtiques cançons, com ara “M’estime el meu país” i “T’ho van fer creure” de Gil, i “L’home parat” i “Raboseta ix del cau” de Martí.
Des de la Coordinadora i el COM volem donar les gràcies a totes les persones que van participar, a la generositat dels cantautors i a la col•laboració d’Antoni Miró. Un dels seus quadres, una imatge d’Estellés, ens acompanyà al llarg de tota la nit. Esperem donar-li continuïtat a aquests Sopars Estellés que homenatgen i dignifiquen els nostres poetes i la nostra cultura en general. Us emplacem a participar a tots i totes en la propera edició.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *