BRUIXES & FÚRIES

 

Al llarg de la història de la humanitat les anomenades “bruixes” han estat perseguides, cremades en públic, empresonades…Al COM d’Alcoi podeu veure “Bruixes & Fúries”, una exposició de Maria Penalva, Alissia, que “reivindica, com ens diu María José Zafón, la figura de les bruixes en la seua faceta de científiques, botàniques i coneixedores del cos femení (compares), com a dones lliures sexualment (llibertat de triar els nostres objectes de desig), o físicament (llibertat de triar si ens reproduïm o no)”.
El cantautor Jordi Gil ha volgut participar en l’acte amb la cançó “Calçant les espardenyes dels valent”, una cançó dedicada al pintor alcoià Antoni Miró.
Una exposició força interessant que us recomane.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *