Llibres objecte, eines d’art

Si us agrada la poesia visual no deixeu d’anar al CCOM d’Alcoi per veure l’exposició que acaben d’inaugurar. Un total de 22 artistes ens mostren 42 obres originals de caràcter escultòric, totes al voltant del llibre, que és el veritable protagonista. Efectivament el llibre objecte, que és, com diu Francesc González, “un suport per a la metàfora visual. Una metàfora que pot ser irònica, de sorpresa, trista, alegre, indiferent, poètica…Però en definitiva una provocació als nostres sentits; però una provocació bella i suggeridora”.

El regidor de l’ajuntament Manuel Gomicia digué unes paraules de benvinguda i d’agraïment a tots els participants, en especial a Antoni Miró per la seua tasca de direcció. Francesc González, comissari de la mostra, explicà amb detall el context i la finalitat d’aquest treball col·lectiu. Tot seguit el professor i poeta visual Josep Sou ens féu una performer poètica, “Tòxic”,  que dedicà a Ovidi Montllor. I per tancat l’acte el cantautor Jordi Gil ens cantà la darrera cançó que ha compost, “Aire pur”.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *