Carrícola.La “xispa” de la Vall

Feia temps que m’havien parlat d’aquest poble i, la veritat, és que sentia una gran curiositat per anar-hi. Així que aprofitant aquests dies de festa he anat amb la família per menjar-nos la mona i observar, in situ, la seixantena d’obres d’art repartides per una part del terme municipal d’aquest poble.
La idea és força interessant i, el més important, econòmicament viable i rendible. I és que, com passa en quasi tots els pobles, hi ha veïns que per les seues idees, pel seu treball desinteressat, pel seu esforç i per la seua estima pel país i pel territori són capaços d’innovar i de donar a conèixer un poble sense grans inversions econòmiques.
És el cas de Josep Sanjuan, el veritable protagonista d’aquest projecte, la veritable espurna que inicià la idea d’aplegar un total de 59 artistes, d’il·lusionar-los perquè realitzaren una obra per a Carrícola. El projecte, anomenat Espai d’Art Midiambiental, consta, ja ho hem dit, d’un total de 59 obres ubicades en tres itineraris: passejant per Carrícola, un passeig pel barranc del Castell i els camins de l’aigua.
Us puc ben assegurar que la visita s’ho val i, no us càpiga cap dubte, hi tornareu a anar, perquè Carri-Cola és la “xispa” de la Vall.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *