Enric Valor al Camp de Mirra

El Centre Cultural del poble va quedar menut, doncs estava de gom a gom. Felicitem, una vegada més, els actors i actrius del Tractat que amb el seu esforç i dedicació han aconseguit que el seu poble, el Camp de Mirra, siga un referent cultural i un exemple de dignificació de la nostra cultura, i de lleialtat i tossuderia per no perdre la nostra identitat.

Una vegada més el poble del  Camp de Mirra ens ha tornar a sorprendre. Ens sorprén cada agost en representar-nos el Tractat d’Almisrà. Ens va sorprendre l’any 2008 en organitzar tot un ventall d’activitats per commemorar el 800 aniversari del naixement de Jaume I, posant en escena una obra teatral escrita per l’historiador alacantí Josep David Garrido. I el passat dissabte ens va tornar a sorprendre amb les activitats per homenatjar a l’escriptor de Castalla Enric Valor. en el centenari del seu naixement.
 Però, la realitat de tot plegat, és que sense gaire recursos econòmics, doncs es tracta d’un poble d’uns 600 habitants, és capaç de portar a terme aquestes activitats amb la complicitat i il·lusió de la seua població.
Aqueta vegada els actes van consistir en una primera introducció sobre la vida i obra de l’escriptor, a càrrec del professor Vicent Brotons ,i tot seguit un grup d’actors i actrius del Tractat d’Almisrà, van posar veu a dues de les rondalles de Valor: El jugador de Petrer i Les Animetes.
El Centre Cultural del poble va quedar menut, doncs estava de gom a gom. Felicitem, una vegada més, els actors i actrius del Tractat que amb el seu esforç i dedicació han aconseguit que el seu poble, el Camp de Mirra, siga un referent cultural i un exemple de dignificació de la nostra cultura, i de lleialtat i tossuderia per no perdre la nostra identitat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *