Volem TV3 al País Valencià

Com diu una cançò de Raimon, la lluita per reivindicar poder veure la TV3 al País Valencià és llarga, sorda i constant. Llarga perquè portem ja quasi 30 anys . Va ser l’any 1985 quan Acció Cultural del País Valencià (ACPV) va engegar la campanya Amics de TV3. Una campanya que tenia com a objectiu recollir, mitjançant un bons, els diners suficients per instal·lar tota una xarxa de repetidors que haurien de portar el senyal a la majoria de les comarques valencianes. Sorda perquè cap dels presidents valencians ( Joan Lerma, Eduardo Zaplana, José Luís Olivas, Francisco Camps i Alberto Fabra) han volgut sentir a parlar d’aquest tema i, a més a més, han fet el possible i l’impossible perquè no s’hi pogués veure. I, darrerament, constant perquè una part de la societat valenciana, convençuts que ningú ens pot impedir veure les televisions que ens done la gana, tossudament mai hem parat de reivindicar-la: manifestant-nos, recollint signatures, publicant articles, recollint diners per pagar injustes multes, denunciant la manca de llibertat d’expressió… Per tot això, una vegada més el dissabte 18 de febrer hem d’anar tots plegat a Castelló per cridar ben alt que VOLEM LA TV3 AL PAÍS VALENCIÀ!!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *