Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

L’odeur de pluie…

Cada nit, més o menys a aquesta hora faig el ritual de repassar la premsa. Tinc uns bookmarks molt precisos que em permeten fer-me una idea de tot. Dividits per grans categories (diaris1, diaris2, unio, usa, int’l, agències, periodisme, tecnologia, blocs, nacions) em permeten en vint minuts mirar un centenar de diaris i revistes que em mantenen al cap del carrer i ben sovint em distreuen del cansament del dia.

En la meua llista hi ha quatre diaris francesos. Le Monde és inevitable. Libération el mire més pel record del que era que no pel que és avui. Rue89 també ha perdut molta frescor però encara em dóna moltes idees i hi ha finalment MediaPart, un digital valent que m’interessa molt.

Avui hi hagut un incident amb un grup d’ultres al parlament i he vist que MediaPart en parlava així que he mirat com i de quina manera. I la meua sorpresa ha estat trobar-me aquest comentari, sobre el meu editorial d’avui.

odeur

Caram. He de reconèixer que aquest món tan hiperconnectat on vivim encara em sorpren. Per damunt de les llengües i les fronteres hi ha un lector de VilaWeb i MediaPart que ens connecta i descriu allò que he explicat fa unes hores: L’odeur de pluie qui se fait sentir jusque avant que l’orange n’eclate… Fa unes hores ho estava escrivint en aquesta taula mateix i ara m’ho trobe rebotat des de París i em veig a mi llegint-ho, gairebé, com si fora una cosa que no haguera escrit jo,

PD. Ara que pense fa uns dies em vaig trobar també que un eurodiputat flamenc publicava un article a Brussel·les on reproduïa un bon tros del meu editorial contra Van Rompuy. A vore si encara resultarà que el català és més suficient per anar pel món que no pensàvem…

Sense nom

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.