Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

La nova VilaWeb

Publicat el 7 d'abril de 2022 per vicent

Finalment després d’un treball molt intens que ha durat anys avui hem fet pública la nova maqueta de VilaWeb, treballada amb els amics de Mortensen i Bekodo. La pandèmia va retardar molt els treballs, que hauríem hagut de fer públics ja fa molt temps, però el cas és que finalment la tenim ací i crec que és un canvi molt important.

Bàsicament representa una aspiració a anar molt més enllà com a diari, amb més continguts i la voluntat d’assentar-nos fermament en el terreny de fer un diari complet, suficient per ell sol i fer així el millor diari del món en català. En Ganyet, quan vam començar a parlar ens va explicar que quan entres a un diari d’un país on no tens referències, posem per cas Dinamarca, només de veure la maqueta ja saps si aquell és un diari rigorós o sensacionalista. Crec que ara qualsevol estranger que entre a VilaWeb ens catalogarà on ja fa molt tems que som.

I sobretot espere i vull que els lectors i els subscriptors se senten satisfets amb aquest nou esforç que hem fet per servir-los millor.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.