Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Ha mort Sierra

Publicat el 24 de gener de 2006 per vicent

Al poble ha mort Vicent Sierra, jugador de futbol que va ser del València -amb el qual va guanyar la lliga de l’any 42, la primera de l’equip. Després va jugar també al Barça i a l’Hèrcules. En les necrològiques publicades trobe una dada desconcertant per a mi. Sembla que el Bétera de futbol va jugar la final del campionat “d’Espanya” amateur de l’any 1940 i la va perdre. M’encurioseix perquè mai de la vida n’havia sentit a parlar. El Bétera, que juga de verd-i-blanc, mai ha passat de la preferent i l’any 40 sembla el menys apropiat de tots per a jugar al futbol…(Més informació sobre Sierra en aquesta pàgina)

Publicat dins de Bétera | Deixa un comentari

1. Vol guanyar els partits extradeportivament, és clar que es pot esperar de un del PP, com el seu president Lendoiro, junt al caparrós eixe, que demana tanta mà esquerra.

2. Si deixem a banda l’aspectge merament esportiu. De qui és la copa i com li diuen, si és desqualifiquen millor que millor. Sa la poden quedar tota.

3. I de la connotació que Lendoiro és comporta com qualsevo dirigent del PP.

De qui és i com li diuen a l’antiga copa del generalissim. Si ens desqualifiquen, millor que millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.